С управлението на ДПС в община Кърджали ние реализираме българския

...
С управлението на ДПС в община Кърджали ние реализираме българския
Коментари Харесай

Карадайъ даде знак от Кърджали. Мощна подкрепа за Ерол Мюмюн

С ръководството на Движение за права и свободи в община Кърджали ние осъществяваме българския етнически модел, на който проектант е доктор Ахмед Доган. Модел, който има за основа философията на толерантността и заедността. Това съобщи на предизборна среща в Кърджали ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. В нея участваха претендентът за кмет Ерол Мюмюн и екипът на Централния избирателен лъч на партията.

Този модел на последователност през днешния ден би трябвало да го развием още веднъж от Кърджали и то дотам, че да стане част от нашата просвета. Да го създадем просвета на приемствеността, изясни Карадайъ.
-->
Той похвали дългогодишния кмет на Кърджали инж. Хасан Азис като съобщи, че той е вдигнал летвата доста високо. През миналите 20 години Кърджали стана пример за ръководството на Движение за права и свободи, сподели Карадайъ.

Искам да приветстваме и претендента ни за кмет Ерол Мюмюн, който има самочувствието и упоритостта при по този начин високо вдигнатата летва да поеме щафетата, съобщи още ръководителят на Движение за права и свободи.

Ще развием модела на приемствеността и ще покажем още на тези избори в община Кърджали, че ще изберем за кмет на общината Ерол Мюмюн с минимум 57 % и най-малкото половината на 57 общински съветници, добави Карадайъ.

Ерол Мюмюн има потребността от нашата поддръжка, на всеки един от нас. Първо на предизборната акция, по-късно на изборите, само че откакто е в ръководството. И ние ще го подкрепим, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.

С дистанцията на времето все по-често и с още по-голяма отговорност поглеждам към миналите 20 години като кмет на община Кърджали. Да сме почтени – всички извървяхме голям път, постигнахме доста – издигнахме града ни до общината с най-вече зелени площи в България, до единствения център на автомобилостроенето у нас, до общината с най-вече разрешителни за градеж - явен симптом, че хората желаят да живеят точно тук, като Столица на толерантността у нас. Добрата политика на Движение за права и свободи продължава с избора на Ерол Мюмюн за кмет на Кърджали, сподели Хасан Азис, зам.-председател на партията.

Гражданите на Кърджали ще ръководят Кърджали, вие ще бъдете кметът на Кърджали, обърна се към множеството Ерол Мюмюн.

Основната ми цел е да създадем по този начин, че младежите да се върнат в Кърджали - нашите деца, нашите внуци да се приберат от Европа, да бъдат в родните си места, при нас, при фамилиите си, където им е мястото, съобщи претендентът за кмет на града. Но с цел да успеем да създадем това би трябвало всички дружно да работим крепко в идващите 4 години – да създадем нови работни места с положително, атрактивно, европейско заплащане, да отворим нашия град и да притеглим вложители. Да бъдем правилен асистент на локалния бизнес, да работим по инфраструктурата, зелените площи, парковете, начерта програмата си Ерол Мюмюн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР