С този трик тоалетната ви винаги ще бъде чиста Почистването

...
С този трик тоалетната ви винаги ще бъде чиста Почистването
Коментари Харесай

С този трик тоалетната ви винаги ще бъде чиста

С този трик тоалетната ви постоянно ще бъде чиста

Почистването на тоалетната е едно от минимум обичаните домашен отговорности, само че макар обстоятелството, че нямаме изключително предпочитание да се захващаме с тази задача, знаем, че това би трябвало да се направи.

Поддържането на тоалетната чиста и без микроби е извънредно значимо за благополучието на цялото ви семейство, само че кой споделя, че не може да опростим тази задача? Вместо да инвестирате в скъпи почистващи артикули, цялостни с тежки химикали, за какво не изпробвате следното домашно почистващо средство за тоалетна? То ще обезврежда миризмите, ще отстрани бактериите и ще направи миризмата на тоалетната свежа.

Ето какви съставки са ви нужни:
160 гр. сода за самун
60 мл. лимонен сок
1/2 оцет
1 кислородна вода
15-20 капки, каквото и да е ароматно масло

Приготвяне:
Смесете содата за самун и лимоновия сок в дребна купа. В обособена купа смесете кислородната вода и оцета. Добавете тази примес към сместа от сода и лимонен сок. Накрая прибавете ароматното масло по ваш избор.

Вземете лъжица и направете полусферични форми. Поставете ги на пергаментна хартия, с цел да изсъхнат. Тези топки се сушат най-малко 4 часа, само че в случай че не бързате, по-добре ги оставете за една нощ. Когато са изцяло сухи, ги съхранявайте в херметично затворен стъклен буркан покрай тоалетната.

Когато пристигна време да почистите тоалетната, просто използвайте приготвеното средство. Можете да вършиме това 2-3 пъти седмично.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР