С този подход да обясняват сутрин по телевизорите, че няма

...
С този подход да обясняват сутрин по телевизорите, че няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов удари по масата: ПП-ДБ, стига сте шикалкавели! Парламент може и без вас

„ С този метод да изясняват заран по тв приемниците, че няма да поддържат ГЕРБ, а може и с другите, няма да получат поддръжка за плаващо болшинство. Гюров не е прав – парламент може да има и без тях “, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.
„ Опитах се да се абстрахирам от утринните коментатори. Не сме поставяли ултиматуми “, съобщи Борисов, адресирайки думите на депутата от ПП-ДБ Андрей Гюров, че ГЕРБ-СДС слагат ултиматуми към тях за състав на кабинет.
„ Но да шикалкавят с плаващи болшинства – демонстрира, че не знаят по какъв начин се ръководи. Това, което ние сме си спечелили на изборите – джентълменското съглашение за ръководител на Народното събрание (НС) и на правна комисия.
Спечелили сме си парламентарно болшинство, ръководител, предложихме най-хубавия админ в България – Росен Желязков “, уточни Борисов.
„ И днешният ден би трябвало да се употребява и да наложим нашата управническа стратегия върху тяхната, да забележим коя по-добра. Нашата е по-добра и по-разписана с всички браншове, само че дано да им дадем късмет “, съобщи той.
„ Ако нямат сериозен проект за кабинет, това е опит за изнудване – провалете вашия мандат, скарайте се с всички останали “, съобщи още Борисов.
„ Няма период на самообладание. Ще проявим самообладание, макар обидното им отношение “, акцентира още Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР