С тази напитка за сваляне на мазнините и излишните килограми

...
С тази напитка за сваляне на мазнините и излишните килограми
Коментари Харесай

Нужни ви са само 30 дни: Силна напитка за отслабване, която ще стопи мазнините ви до пролетта

С тази напитка за събаряне на мазнините и непотребните килограми ще получите резултати, каквито не сте и сънували. Става дума за здравословна запарка, тъй като като се изключи че подкрепя отслабването, тя изхвърля и токсините от тялото.
Пие се по една чаша всеки ден в продължение на 6 следващи дни, след което се прави отмора от един ден и още веднъж се повтаря процедурата идващите 6 дни и по този начин 30 дни.
Доста бързо след използването на тази чудесна напитка ще забележите смяна на тялото. Ще сте повече от удовлетворени.
За подготовката на напитката са ви нужни единствено три съставки:

– 1 лимон
– 60 грама магданоз
– 60 мл вода
Всичко, което би трябвало да извършите е да изцедите лимон, да нарежете магданоз и да залеете с преварена вода. След това би трябвало да оставите да се охлади толкоз, че да можете да пиете течността.
Напитката бързо изгаря мазнините и изхвърля токсините от тялото.

Знаехте ли тези потребни свойства на градинския магданоз?
Подобрява действието на имунната система.
Магданозът може да „ поправя “ имунната функционалност. За етеричното масло от магданоз е известно, че потиска свръх-стимулиран имунен отговор. Това прави магданоза значим състезател в борбата против алергии, автоимунни и разнообразни хронични възпалителни болести.
Надвива възпаленията. Магданозът оказва помощ да се понижат болките и отока, породено от артрита. В него се съдържа етеричното масло евгенол. Според редица проучвания евгенолът има мощно противовъзпалително и противоартритно деяние, което значително понижава подуването на ставите.

Помага при разични болести. Магданозът защищава от необятен набор болести – атеросклероза, диабет и астма. Той е богат източник на витамин С, който като се изключи че е противовъзпалителен сътрудник се явява и мощен антиоксидант с значима роля в отстраняването на свободните радикали от тялото и оказва помощ на организма да си построи отбрана против развиването на редица болести.
Предпазва кръвоносните съдове. Магданозът е доставя в организма един от най-важните витамини – фолиева киселина. Известна още като витамин B9, тя понижава равнището на хомоцистеина и по този метод защищава кръвоносните съдове. Хомоцистеинът е естествена аминокиселина в организма, чиито нараснали количества могат да увредят кръвоносната система и по този метод доста покачват риска от приемане на инфаркт и инсулт.

Помага за запазването на косата. Етеричното масло от магданоз може да се окаже ключът към хубавичко и гъста коса. Масажирането на главата с етерично масло от магданоз защищава от загубата на коса.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР