ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп казва, че ще използва Националната

...
ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп казва, че ще използва Националната
Коментари Харесай

Тръмп казва, че ще използва Националната гвардия за депортиране на мигранти, удвоявайки антиимиграционната си реторика

ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп споделя, че ще употребява Националната армия като част от напъните за депортиране на милиони мигранти страната, в случай че бъде избран отново, сигнализирайки, че удвоява антиимиграционната си изразителност, която подхранваше предходния му напредък на власт.

Коментарите на Тръмп пристигнаха по време на дълготрайно персонално и телефонно изявление със списание Time по-рано този месец. Съпътстващата история беше оповестена онлайн във вторник.

Тръмп не сподели по какъв начин тъкмо ще извърши интервенциите по депортиране и каква роля ще играе Националната армия в тях. Тръмп, хипотетичният републикански претендент за президент, сподели, че не е срещу потреблението на дейна войска, в случай че е належащо, само че че счита, че Националната армия ще свърши работата.

„ Ако мислех, че нещата излизат от надзор, не бих имал проблем с потреблението на военните “, сподели той. „ Трябва да имаме сигурност в нашата страна. Трябва да има ред и правда в страната ни. И каквото и да ни води там, само че мисля, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР