ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Кауай Леонард ще пропусне мач 5

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Кауай Леонард ще пропусне мач 5
Коментари Харесай

Кауай Леонард отпадна за ключовия мач 5 на Клипърс срещу Маверикс

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Кауай Леонард ще пропусне мач 5 от напрегнатата серия от първи кръг на Лос Анджелис Клипърс против Далас Маверикс в сряда вечер заради инфектиране на дясното коляно.

Леонард беше изключен от треньора на Клипърс Тайрон Луе във вторник. Шесткратният Мач на звездите ще седи за трети път в петте мача от серията.

Леонард пропусна мач 1 и мач 4 от серията, откакто пропусна последните осем мача от постоянния сезон с право болежка в коляното. Леонард се завърна в игра във втория и третия мач от поредицата, само че съумя да вкара единствено 24 точки в двата мача, като в същото време не съумя да вкара тройка и като цяло не изглеждаше изострен.

Изненадващо, Клипърс завоюваха и двата мача от мачовете, които Леонард пропусна, до момента в който Далас завоюва и двата мача, в които Леонард взе участие.

Ленърд означи приблизително 23,7 точки, 6,1 битки и 3,6 асистенции през този сезон, до момента в който игра в 68 мача, най-вече от 2016 година 17 сезон със Сан Антонио. Контузиите неведнъж забавяха Леонард пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР