С шинирана дясна ръка ходи на работа Стефан Стоянов, заместник-кмет

...
С шинирана дясна ръка ходи на работа Стефан Стоянов, заместник-кмет
Коментари Харесай

Зам.-кмет счупи ръка на корта, закъса с подписите

С шинирана дясна ръка върви на работа Стефан Стоянов, заместник-кмет по обучение, бизнес развиване и европейски политики, видя репортерът на „ Марица ”. Вицето потърпевш, до момента в който играел тенис, а когато потърсил здравна помощ, се оказало, че ръката е счупена.

„ Оперираха ме  в УМБАЛ „ Св. Георги ” в Клиниката по ортопедия. Изключително съм признателен на доктор Иван Чирпъков и доктор Стоян Кръстев, който му помагаше. Направиха съвършена интервенция и полагаха огромни грижи, по тази причина бързо се възвръщам ”, описа Стефан Стоянов. В първите дни след интервенцията му поставили гипс, с цел да обездвижат потърпевшата ръка, само че скоро го сменили с шина.

Зам.-кметът всеки ден е на работа, откакто е прекъснал болничния. „ Единственото, което ме затруднява, е да подписвам документи. Правя го, само че със напън ”, смее се Стоянов.

Категоричен е, че откакто се възвърне, незабавно се връща на корта. С аристократичния  спорт се занимава интензивно от няколко години и счита да продължи да тренира минимум два пъти седмично. " Много е упорит. Няма да миряса, до момента в който не стартира да печели любителски шампионати ", майтапят се приятелите на племенника на Петър Стоянов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР