С респект лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира интервюто на

...
С респект лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира интервюто на
Коментари Харесай

Борисов похвали Слави, нахока Нинова и Радев

С почит водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява изявлението на водача на „ ИТН ” Слави Трифонов пред водещия на „ Панорама ” Бойко Василев в петък вечерта.

" Много се приказва за присъединяване на Слави Трифонов. За жал кое се гледа? Главно се приказва какъв му бил типът! Той заслужава почитание - за силата на духа. Всеки един от нас е бил болен, опериран, бил е с патерици, знае какъв брой е мъчно да си вършиш работата. Правели изключение за него. Ами да, тъй като до през вчерашния ден всичко зависеше от него ", разяснява Борисов.

Новината от изявлението със Слави е, че и при него са ходели да се молят, да клечат, само че като не им е клекнал с някакви министри и към този момент стана неприятен, сподели още Борисов.

" Корнелия Нинова взела мандат и все едно към този момент... Всички партии ти споделиха, че няма да вършат държавно управление. Какви старания и какви диалози ще вършиме? Само ще вършат какво ли не, с цел да изтупат още 10 дни - да може да създадат всички гадни неща, които ще се отразят на идващото държавно управление ", добави Борисов. Той бе в Перник за рождения ден на ГЕРБ.

Честит 14-ти рожден ден, ГЕРБ! Така като виждам - 14 години, а някои споделят, че надали не сме партия на статуквото, сподели на своите някогашният министър председател.

" Безумие е да не създадат избори 2 в 1, единствено тъй като на Радев не му харесва. На нас преференциално ли ни беше референдума на Слави Трифонов да бъде с президентските избори ", разяснява още Бойко Борисов.

" С всеки минал ден излиза наяве - споделих ви, че тези няма да създадат държавно управление. Тези ще създадат всичко, с цел да може Радев да ръководи. Това, че не се разбирали, е цялостна неистина. Организирано го вършат, с цел да може да му актуализират бюджета и да може да изхарчат останалите пари. Нищо друго разумно няма ", добави той.

" Най-важният политически закон на едно държавно управление е бюджетът. Чрез него доказваш на гласоподавателите дали си държиш на думата. Трябва да има за пенсионерите, за строителството, медицинските служащи, защитата, Министерство на вътрешните работи, земеделието, културата, спорта, образованието... Кой от това, което ще одобряват в този момент, ще носи политическа отговорност дали ще съберат парите ", съобщи Борисов.

" Догодина по това време ще имат ли толкоз, колкото ние оставихме? Първите неистини на Радев бяха, че всичко било изхарчено. Какво актуализирате тогава в този момент? Кои пари разпределяте сега? Кой ги е събрал? ", запита той.

" Половин милиард лв. - била скъпа демокрацията. Тя е скъпа и е отговорност. Всяка страна организира избори, вършат държавно управление, всевъзможни обединения, на малцинства, на болшинства. Не знам Демократична България каква консервативна партия се оказа, че са. Те са строго социалистическа от това, което виждам ", добави Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР