С ръченица и възстановка на историческа сцена от трагедията на

...
С ръченица и възстановка на историческа сцена от трагедията на
Коментари Харесай

Елате в Страната на стадния имунитет

С ръченица и възстановка на историческа сцена от нещастието на Самуиловите воини министър Ангелкова показа нова тактика и тактичност за развиване на корона-туризма. 
Това се случи право на площадката на Летище Бургас, където Ангелкова и бургаският кмет причакаха група летовници от унищожената сърцевина на нашия Стар континент. 
Туристите бяха пресрещнати още на стълбичката на самолета, кметът и министърката се нахвърлиха да целуват и прегръщат смаяните гости на нашата хубава страна. Все отново не се стигна до обезчестяване, само че беше на границата на блудничество в условия на коронавирусна пандемия.

Снимка: Община Бургас

- Такива милувки и любезности раздава и нашият министър-председател - изясни на туристите Ангелкова и ги въвлече в потно хоро с приклякания и подвиквания " и-ху! "
- Елате в Страната на стадния имунитет! - разгласи мотото на новата тактика Ангелкова. - Тук господства стаден нрав и стаден имунитет. Ние обичаме нашия Водач на стадото да ни набива канчетата с гегата, да ни завардва с овчарките си и да ни обезпечава паша в границите на владенията му. 
Бургаският кмет завърши дълга и буйна целувка с достолепна летовничка и с мъждив взор даде още сведения за партньорството на морския град с Министерството на туризма:
- Елате в страната на овчето смирение и ще забравите всички свои проблеми. Ние направихме едно " шменти-капели " фокусно проучване, съгласно което ковид в района няма. Ако се откри нещо, ще го изкарате леко, ние сме антична цивилизация с доста чист въздух от Нефтохима, тука е парадайс за респитаторните органи. Ако пък се разболеете, по този начин ви било писано, участ человеческа, Божа работа и неведома промисъл. Тука направихме още едно проучване учените и установихме, че вирусът на бетон не вирее. Заповядайте, апелирам ви се, единствено страхът е заплашителен!

Посрещачка с ръкавици подарява една българска роза. Все още тук-там се следят малодушни жители, отчасти ползващи предпазни средства, само че сме на път дефинитивно да се преборим с тоя уклонизъм. Снимка: Община Бургас.

Министър Ангелкова се отлепи от различен посетител на страната ни, с който обменяха микроорганизми, и продължи да излага изкусителни точки от новата Стратегията за туризма:
- Удължаваме летния сезон до октомври, с цел да може който не е съумял до септември да се болести, да опита през месеца на листопада, който отново е летен, само че малко по-хладен. Ако някой инцидентно развие по-тежки признаци, обезпечили сме база от размери за настаняване в подпорната стена на Алепу. Това райско кътче ще съживи и труп, а укреплението е толкоз несъмнено, че може да издържи едно 5000-6000 заболели, в случай че се подредят ергономично.

- Работа, работа, работа! - разгласи бургаският кмет, награбил две туристки едновременно, на които запя българската национална ария: " Що не мога, дядо попе, две дами да повеждам!... "
- Продължаваме напред! - манифестира Ангелкова и поведе туристите към фамозния бургаски Паметник на толерантността.
 Пет именити фотографии на целувки | Lifebites.bg
В барелефите на бургаския монумент на Альоша има сходна сцена, само че се целуват мъже. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР