С призив от страна на британския премиер Борис Джонсън към

...
С призив от страна на британския премиер Борис Джонсън към
Коментари Харесай

Великобритания облекчава Covid мерките

С апел от страна на английския министър председател Борис Джонсън към всички да бъдат доста внимателни от през днешния ден в Англия започва третата, предпоследна фаза за излизане от локдауна на фона на известни терзания от индийския вид на ковид.

Хората би трябвало да не престават да играят своята роля в битката с вируса, посочи министър председателят Джонсън.

От през днешния ден падат доста ограничавания в Ангиля, Уелс и огромни елементи на Шотландия. Разрешено е събиране по домовете на до 6 души от разнообразни семейства, както и потреблението в пъбовете и заведенията за хранене на закрито. Роднини и близки към този момент могат да се прегръщат.

Пада възбраната и за пътувания в чужбина. Правителството изготви по този начин наименуван „ зелен лист “ с 12 дестинации, при завръщане от които хората може да не се самоизолират, само че ще би трябвало да си създадат два теста в границите на седмица.

Отварят порти музеи, кина, театри, концертни зали и игрища. Днес в действителност е огромен ден за ресторантьорството и хотелиерството, където се чака на работа да се завърнат към 1 милион души, само че тъкмо по този мотив има и една неприятна вест.

Според отчет на Института за личен състав и развиване и компанията за наемане на служащи „ Адеко “ английските работодатели изпитват огромни компликации с наемането на личен състав с повдигането на локдауна.

Причината се крие в настъпилия огромен отлив на служащи от чужбина и изключително от страни от Европейски Съюз, поради пандемията и Брекзит.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР