С приз за най-добра актриса може да се похвали българската

...
С приз за най-добра актриса може да се похвали българската
Коментари Харесай

Американска награда за любимка на Ламбо

С приз за най-хубава актриса може да се похвали българската звезда Евелин Костова. През последния месец тя сграбчи две влиятелни награди от два интернационалните фестивала – в Ню Йорк и в Прага.

Любимата ученичка на Ламбо заслужи оценките си поради работата си в американското късометражно заглавие Coercion („ Принуда “ в букв. превод).

Грамотите са от конгреси, които обичайно открояват най-хубавите продукции на месеца. Костова е спечелила благосклонностите на журито и в двата форума, а в Голямата ябълка отличават и работата на друга българка – Ива Денчева. Тя се е трудила по едно и също време за грима, прическите и даже образните резултати в заглавието, излиза наяве от уеб страницата на феста в Ню Йорк. Специално внимание журито отделя и на оператора Стефан Врачев.

Режисьор на Coercion е американският деятел на тематика битка с трафика на хора, която въодушевява и самото заглавие. То е снимано у нас през 2019 година, а точно в такава обстановка е сложена и героинята на Костова – в близо 6-минутния филм тя би трябвало да избяга от клопката на незаконната миграция.

„ Щастлива съм, че съм част от този план! Благодаря на всички забъркани “, сподели Костова, която феновете у нас скоро отново ще гледат на дребния екран в продължението на „ Съни бийч ”.

Голямото самопризнание за Евелин идва няма и три месеца след най-голямото благополучие в живота й. В средата на октомври Костова стана майка. Бащата на прелестната Ивайла е приятелят и сътрудник на актрисата - Михаил Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР