С присъда,Районен съд – Кюстендилналожи наказание лишаване от свобода“ за

...
С присъда,Районен съд – Кюстендилналожи наказание лишаване от свобода“ за
Коментари Харесай

Районен съд – Кюстендил наложи наказание от 2 г. и 2 м. „лишаване от свобода“ на подсъдима за кражба, в условията на рецидив

С присъда,Районен съд – Кюстендилналожи наказване „ отнемане от независимост “ за период от2години и 2месеца,при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване,по отношение на обвинена в кражба, в изискванията на рисков рецидив.

Съдът, под председателството на арбитър Светослав Петров, в състав с двама правосъдни заседатели, признава подсъдимата С. Р. / на 43 година, от Кюстендил / за виновнав това, чена 17.12.2020 година, от къща в село Слокощица, при прелиминарен сговор с подсъдимата Д. С., е лишила непознати движими вещи- пари в размер на 600 лева,от владението на притежателя, без негово единодушие с желанието незаконно да ги присвои. Кражбата е осъществена в изискванията наопасен рецидив.Подсъдимата С. Р. е понастоящем в пандиза в гр. Сливен, тя осъждана 10 пъти, главно за закононарушения срещу собствеността.

Районен съд – Кюстендил призна за отговорна и подсъдимата Д. С. / на 48 година, неосъждана /,като и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години.

Присъдата предстои на тъжба и/ или митинг пред Окръжен съд – Кюстендил в 15- дневен период.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР