С правилната кратка почивка, ще увеличиш продуктивността си на работа

...
С правилната кратка почивка, ще увеличиш продуктивността си на работа
Коментари Харесай

Почивай качествено в офиса

С вярната къса отмора, ще увеличиш продуктивността си на работа най-малко с 50%.

Кратката разходка покачва физическата и умствената сила и основава положително въодушевление. Ако прекарваш по през целия ден пред таблици с числа и единствената ти компания са технологиите, има заплаха да се почувстваш много уплашена от неналичието на връзка с човешки същества.

Прави си къса отмора, в която да отидеш до кухнята или до терасата на офиса, с цел да размениш някоя и друга дума с хората от другите отдели или излез на открито, с цел да усетиш динамичността на живота отвън офиса.

Обядът е главно хранене за деня и е значимо да му се насладиш пълноценно , по тази причина не пропилявай тази опция като хапваш небрежно някакъв сандвич, до момента в който още веднъж се взираш пред компютъра.

Най-голямата неточност – да пиеш кафе заран още веднъж пред компютъра в офиса. По-добре стани с 15-20 минутки по-рано и изпий кафето си в кварталното кафене или най-малко на терасата в офиса , до момента в който се бъбриш с сътрудниците.

Ако има книга, която те зарежда позитивно, не се колебай да си я вземеш за офиса , с цел да запълниш почивката си с нещо прелестно.

Растенията и цветята украсяват офиса и го вършат по-уютен. Строгостта на офисното обзавеждане и неналичието на всякакво разчупване, в противен случай – могат да създадат ситуацията прекомерно стерилна. Занеси си нещо, което ще те кара да се усмихнеш всякога, когато го погледнеш.

Отдели малко време да се чуеш по телефона с обичан човек. Веднага ще усетиш прилив на позитивна сила.

Виж още:
7 казуса с външния тип, които унищожават кариерата
4 съвета за по-добра централизация
“Потупването по рамото ” прави чиновниците щастливи
Какви са действителните изгоди от стажантските стратегии

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР