С политическа реч за неуспешния импийчмънт на Доналд Тръмп взе

...
С политическа реч за неуспешния импийчмънт на Доналд Тръмп взе
Коментари Харесай

Брад Пит разочарован от спасяването на Тръмп

С политическа тирада за несполучливия импийчмънт на Доналд Тръмп взе първия си актьорски Оскар Брад Пит. Той получи статуетката за най-хубава поддържаща роля за осъществяването си във кино лентата на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “.

„ Казаха ми, че имам единствено 45 секунди да приказвам, което е с 45 секунди повече от предоставените от Сената на Джон Болтън по време на импийчмънта на президента Тръмп. ", сподели холивудската звезда. Болтън, някогашен консултант на Тръмп по национална сигурност, можеше да бъде главен очевидец на процеса, само че не беше свикан в Сената.

„ Така че мисля, че може би Куентин би трябвало да направи филм за това по кое време възрастните в последна сметка постъпват вярно “, добави артистът.

Филмът " Имало едно време в Холивуд " е основан на действителни събития, само че Тарантино предложи различна позиция на трагичната история. След церемонията Брад Пит изясни пред кореспонденти, че е „ доста отчаян “ от събитията от миналата седмица, по време на които Сенатът оправда Доналд Тръмп.

" Мисля, че не можете просто да оставите настрани обстоятелството, че изкуството да печелите със съмнителни, въпреки и не неразрешени трикове, надвива над верните неща ", съобщи Пит, представен от Fox News. И аз одобрявам това доста съществено ", добави той.

В прочувствената си тирада Брад Пит загатна още и децата си от брака с актрисата Анджелина Джоли. Двойката има три дъщери и трима синове, които, както сподели артистът „ дават смисъл на всичко “, което прави.

Брад Пит има един Оскар през 2014 година, само че като един от продуцентите на кино лентата " 12 години в иго ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР