С партньорска среща в София Спортен клуб Дема“ и представители

...
С партньорска среща в София Спортен клуб Дема“ и представители
Коментари Харесай

СК Дема стартира проект Тенис клубове за двойни кариери

С партньорска среща в София Спортен клуб „ Дема “ и представители на неправителствени организации от Гърция (ОАЛ), Македония (Университета в Щип), Румъния (СК Политехника) и Австрия (ТК Блуденц) сложиха началото на план по програмата Еразъм+ на Европейския съюз, който цели поддръжка и образование на тенис състезатели и треньори, с цел да продължат кариерно развиване в спорта.

Проектът „ Тенис клубове за двойни кариери ”  (TC4DC) има за цел да даде още една опция на спортисти и треньори за реализацията им като ръководители на дребни до междинни тенис клубове. Ще бъде оценен и показан в съответни образователни материали европейския и международен опит във връзка с двойното кариерно развиване, ръководството на спортната подготовка, избора и поддръжката на спортните уреди и принадлежности, икономическото обезпечаване и ръководство на клубовете, значими елементи, нужни за триумфа при организирането на спортни събития и други

Спортен клуб „ Дема ” е координатор на плана и в основата на основаването на обучителната стратегия с съществени умения и познания, които да послужат на тенисистите и треньорите в по-нататъшното им развиване. При създаването на програмата ще се разчита както на представители на клуба, по този начин и на експерти с подобаваща експертиза от други клубове и просветителни институции. След края на плана програмата ще бъде предоставена на Изпълнителната организация за обучение, аудиовизия и просвета на Европейския съюз за разпространяване и използване в необятен европейски мащаб.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР