С пълен неуспех и на косъм от физически сблъсък е

...
С пълен неуспех и на косъм от физически сблъсък е
Коментари Харесай

Нова мода - куче корги като на Елизабет. Цената му умопомрачителна

С цялостен крах и на косъм от физически конфликт е приключил първият опит на светския лъв Евгени Минчев да се снабди с домакински любим, описа непосредствен приятел на паркетния лъв, написа Lupa.bg. Лордът решил най-сетне да се опитва да отглежда кученце, само че алчни търговци се пробвали крепко да го " изпържат " с цената и му поискали умопомрачителните 6000 лв. за псе от породата корги.

Цената на дребните симпатични кученца скочи фрапантно след гибелта на английската кралица Елизабет Втора. Това беше обичаната порода на починалия монарх и де що има милионерски любовници и фолкпевици у нас се пробват да се снабди с тях в последните седмици.
-->
Песчетата се търгуваха по 1000-1500 лв. до неотдавна, обаче в този момент вървят сред 5 и 10 бона. Евгени Минчев посетил бутиков зоомагазин на обичаната си улица " Витошка " и бил весел с новината, че може да си поръча животно непосредствено от лицензиран разплодник в Англия.

Всичко минавало миролюбиво, до момента в който му посочили цената - 3000 евро без транспортните разноски. " Нагли, селски отпадъци. Довчера са пасли кравите на село, през днешния ден се пробват да вършат далавера с кралски породи ", буен лордът. По-късно споделил, че едвам се е въздържал от физическа разпра с хитрите търговци.

Близки до Минчев се чудят с кой ум въобще се е повел по модата да си взима корги. Хроникьорът е прочут с неприязънта си към животните, които намира за шумни и мръсни. Специално кучетата Евгени нормално назовава " лайняни песове ", тъй че очевидно не му е писано да се снабди с такова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР