С открит урок по безопасност на движението по пътищата в

...
С открит урок по безопасност на движението по пътищата в
Коментари Харесай

Стартира националната образователна кампания „Пресичам безопасно с TEDI” в София

С открит урок по сигурност на придвижването по пътищата в 55 СУ " Петко Каравелов " бе обещано началото на просветителна акция „ Пресичам безвредно с TEDI “ в София. Представители на Главна дирекция „ Национална полиция “ срещнаха първокласниците в софийското учебно заведение с главните правила, които те би трябвало да съблюдават за своята пътна сигурност.

Кампанията се провежда за четвърта поредна година от Тимбарк България, взаимно с Министерство на образованието и Министерство на вътрешните работи. Като част от самодейността е основан новаторски мултимедиен урок, който е наличен гратис за всички учебни заведения в страната на. В него е включен и онлайн тест за инспекция и затвърждаване на добитите познания от страна на децата.



През предходните три издания на акцията видео уроците бяха употребявани интензивно от учениците от начален стадий на учебното обучение. С него децата научават повече за сигурността на придвижване по пътища на три типа участници – пешеходци, водачи и пасажери. Така учениците усвояват значими правила за вярно държание при секване на улици, при пътешестване в автомобил и при ръководство на колела и тротинетки.

Разработеният онлайн урок дава опция на всяко българско учебно заведение да го употребява и да стане част от акцията. До момента своето категорично предпочитание да се включат в самодейността са декларирали 62 учебни заведения от 22 обитаеми места, в това число и от по-малки такива. Общият брой на учениците от първи до трети клас, които ще преминат през образованието единствено тази година е близо 10000.

Тазгодишното издание на акцията „ Пресичам безвредно с TEDI “ ще се организира в хибриден формат, като представители на Главна дирекция „ Национална полиция “ ще създадат на практика образования в учебни заведения в шестте най-големи български града – София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе.



„ Здравето и сигурността на децата ни са отговорност освен на всеки един родител, само че и на обществото като цяло. За нас в „ Тимбарк България “ грижата за децата не стопира единствено с потребните и качествени артикули, които им предлагаме всеки ден. С акцията „ Пресичам безвредно с TEDI ”, която организираме за четвърта поредна година, целим децата ни да бъдат в сигурност, на и около пътното платно. Това ще им даде опция освен да се усещат сигурни в себе си, само че и да бъдат добре готови за момента, когато към този момент сами ще изминават пътя от и до учебно заведение. Радваме се, че всяка година акцията печели от ден на ден доверие измежду деца, родители и учители, тъй като имаме вяра, че по този начин влагаме в построяването на съзнателни бъдещи генерации. “, разяснява Лора Величкова, Бранд управител на марката TEDI в „ Тимбарк България “.

За TEDI

Продуктовата линия детски нектари и сокове TEDI е стартирана на българския пазар през 2006 година и от този момент е измежду най-предпочитаните както от децата, по този начин и от техните родители, заради високото си качество и добър усет. През 2012 година рецептата е усъвършенствана с прибавяне на мед. Освен това соковете TEDI са без добавена захар, без добавени консерванти и без оцветители, несъмнено, всичко, съгласно регулациите за сокове и нектари в България.

Брандът TEDI е добре прочут на пазара с висококачествените си морковени нектари, само че включва още и сокове 100% от ябълки и 100% портокал-мандарина, плодови питиета за по-големите и мус със 100% плодово наличие под формата на пюре, който е извънредно подобаващ за междинна закуска точно в учебно заведение, сред часовете. Нектарите на TEDI съдържат витамини А и C, които са значими за детския организъм, и се създават по най-модерна бутилираща технология с ниска пастьоризация, запазваща всички потребни субстанции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР