С остро предупреждение към Русия излезе канцлерът на Германия ден

...
С остро предупреждение към Русия излезе канцлерът на Германия ден
Коментари Харесай

Германският канцлер с остро предупреждение към Русия

С остро предизвестие към Русия излезе канцлерът на Германия ден преди да отпътува за Киев и Москва, заяви БНР.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 296
" Нужно е да се каже ясно - случай на военна експанзия против Украйна и застрашаване на териториалната ѝ целокупност и суверенитета, ще се стигне до реакция и наказания, които ще въведем неотложно в деяние дружно със съдружниците ни от Европа и НАТО ", съобщи Олаф Шолц.

За идната му аудиенция в съветската столица немски държавен представител съобщи, че канцлерът няма желание да предлага мораториум върху вероятно присъединение на Украйна към НАТО. 

Вместо това Шолц ще се опита да откри метод за използване на Минските договорености за дълготраен мир в Донбас. Конкретни резултати от визитата в Москва не се чакат, само че тези директни диалози са значими, уточни служителят, представен от Ройтерс.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 296  Министерство на външните работи образува спешен щаб поради обстановката с Украйна Министерство на външните работи образува спешен щаб поради обстановката с Украйна  Зам.-председателят на Комисията по защита за Украйна: Една искра може да провокира спор Зам.-председателят на Комисията по защита за Украйна: Една искра може да провокира спор  Германия се надява, че срещата с Путин ще даде по-добра визия за неговите цели Германия се надява, че срещата с Путин ще даде по-добра визия за неговите цели
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР