С оглед на всичко, което сътвориха БСП в последните няколко

...
С оглед на всичко, което сътвориха БСП в последните няколко
Коментари Харесай

Георг Георгиев: БСП станаха проводник на проруския популизъм в България

С оглед на всичко, което сътвориха Българска социалистическа партия в последните няколко месеца, обвързвано с войната в Украйна, с всичките неистини на техния водач Корнелия Нинова, която споделяше, че няма да изпратим нито един патрон за Украйна, а в действителност се оказва, че безплатно няма да го изпратим, само че от самото начало военно-промишленият комплекс е бълвал под нейно управление, въобще не съм сюрпризиран от това, което споделят.

Така разяснява Георг Георгиев от ГЕРБ новината, че на инициираната от ГЕРБ среща на парламентарно показаните партии за включването на украинския президент Володимир Зеленски в откриването на 48-ото Народно заседание.
По отношение на цените – те имаха цяло държавно управление, с което можеха да се оправят или по-скоро да не провокират проблемите, които имаме сега. Този проруски популизъм, чийто главен проводник в България станаха Българска социалистическа партия, е доста грозно леке върху партийната система.
По думите на Георгиев отношението към войната в Украйна е въпрос на цивилизационен избор и демонстрира лицето на България пред света.

„ Това не е вътрешнополитически акт, а имидж, който градим на България пред нашите интернационалните сътрудници, най-малкото в подтекста на този световен спор, който заплашва и нас. Ние не сме изолирани от това, което се случва в Украйна сега “, акцентира политикът от ГЕРБ.

Относно бъдещите диалози за сформиране на държавно управление с мандата на ГЕРБ, Георгиев уточни, че резултатите от тях ще бъдат обществени и ще се състоят в единствено и само в постройката на Народното събрание, след неговото конституиране.

„ Каквато и структура да бъде основана, тя ще бъде основана на правила, хрумвания и ясно написана стратегия “, добави Георгиев.
Ако сега тласнем страната към нови пети следващи избори, приказвам най-много за тези партии, които отхвърлят разговор, това значи, че споделяме – рецесията, животът и благосъстоянието на българите нямат значение. Единственото, което желае на направи българската политическа класа и партийна система, е да се възпроизвежда в един циничен модел, тъй като в случай че тя не може да сътвори държавно управление и работещ парламент, това значи, че главната ѝ функционалност, която е заложена в конституцията, не се извършва.
Георгиев уточни Демократична България, Политическа партия и Движение за права и свободи като вероятни съдружни сътрудници на ГЕРБ. По неговите думи ГЕРБ са подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки, стига те да не подлагат под подозрение тяхната политическа, евроатлантическа и ценностна ориентировка.

„ Възраждане “ не биха могли да бъдат съдружен сътрудник на ГЕРБ заради отношението им към Украйна и към агресора Русия, сподели още Георгиев.

Целия диалог вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР