С нова фотосесия Валерия от Ергенът зарадва своите почитатели. Брюнетката

...
С нова фотосесия Валерия от Ергенът зарадва своите почитатели. Брюнетката
Коментари Харесай

Вижте Валерия от Ергенът като булка

С нова фотосесия Валерия от " Ергенът " зарадва своите фенове. Брюнетката пусна видео в своя Инстаграм, на което си проличава, че взима присъединяване във фотосесия, най-вероятно отдадена на булчинско списание.

Последователите побързаха да я залеят с позитивни мнения.
                             

Победителката в „ Ергенът ” Валерия Георгиева е възнамерявала отново да замине за Япония. Манекенката е била няколко пъти там по работа и в този момент още веднъж е поела фешън задължения в страната на изгряващото слънце. Поради тази причина с пианиста Евгени Генчев може и да изкарат лятото разграничени. „ На него му следва турне, моят график също е напълнен. Ще вървя отново в Япония, а може и в Китай ”, споделя плевенчанката. 

                             

В момента Валерия и приятелката й Кристина се грижат за над 50 кучета. Ако някой алармира за ранено животно, те го водят при ветеринар и по-късно се пробват да намерят осиновители – хора, които да се грижат за него и да му дадат цялата си обич. Победителката в „ Ергенът ” споделя, че отговорността за толкоз животни не е лесна, само че до момента е успявала да съчетае активността си в приюта и специалността си на модел. Дали обаче ще откри непрекъснато място в живота си и за Евгени, питат се феновете на младата звезда.

 



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР