С нов водещ тръгна днешното издание на Преди обед. На

...
С нов водещ тръгна днешното издание на Преди обед. На
Коментари Харесай

Цитиридис взе диванчено на Сашо Кадиев. Ами сега?

С нов водещ потегли днешното издание на „ Преди обед ”. На диванчето на Сашо Кадиев седна Николаос Цитиридис. Водещият на вечерното шоу окупира и утринния блок на  бТВ, обсипвайки с похвали Деси Стоянова и Рая Пеева.

Сашо Кадиев за следващ път липсва от ефира. Този път повода е сантименталната му почивка с новата дама на сърцето му, която съумя да го раздели с майката на щерка му Таня.

Кадиев и изгората му са на воаяж в Пунта Кана, Доминикана. След настойчиво мрънкане от негова страна, продуцентите на " Преди обед " взели решение да го пуснат в отпуск за седмица, а на негово място през това време да застане Николаос Цитиридис, съобщи БЛИЦ.

Всъщност, сред Сашо Кадиев и Николаос Цитиридис от нощес тече задявка. В новата си графа „ Цитиридис + ” Нико облепи с ленти, лепенки и клони колата на Кадиев. Синът на Катето Евро пък му върна номера като „ завладя ” вечерното му шоу – подшушна на защитата да блокира картите да достъп до бТВ на Цитиридис и на всички места смени рекламните пана „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” с „ Шоуто на Александър Кадиев ”, имитирайки „ прелом ” в ефира. Днес е следващият епизод от режисираната война сред двамата. За техен смут обаче интригата е много плоска. Тя и издава сценарно изтощение и надали носи планувания рейтинг на малкия екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР