С най-новото българско отличие - Агент на промяната, се похвали

...
С най-новото българско отличие - Агент на промяната, се похвали
Коментари Харесай

С най-новото българско отличие се похвали Яна Титова

С най-новото българско отличие - " Агент на смяната ", се похвали Яна Титова. Актрисата, която режисира и един от най-успешните български филми в последно време - " Диада ", призна, че постоянно е вървяла против статуквото и несправедливостта.

Ето какво написа Яна в персоналния си профил в Инстаграм: 

" Вчера вечерта бях част от едно извънредно вълнуващо и същински свястно събитие - Агент на смяната. Толкова сълзи от чувството за добрина, за вяра и за мощ, на толкоз хора, които вървят против статуквото, против течението, против несправедливостта. Щастлива съм, че бях част от всички тези наградени хора. Щастлива съм, че тази година представители на страната в лицето на Васил Терзиев и министър Шалапатова също бяха част. За мен, тяхното наличие там и самодейностите които поеха, е явен знак, че смяната към този момент е настъпила. Да, ще отнеме време само че пътя към този момент го вървим! Йоана Колева, удивително е по какъв начин позитивната ти сила е образец за всички тези хора! Благодаря ти! "

Половинката на артиста Алекс Алексиев довери, че още дълго ще обитава в страстите от церемонията, на която е видяла " щастливите сълзи " на доста хора, които се борят за същите дела.

За премията я поздрави и нейната колежка Яна Маринова, също участвала на събитието. Тя обаче е на мнение, че положителните хора се депресират, когато не виждат светлина в тунела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР