С настъпването на 2021-а в светските среди се заговори за

...
С настъпването на 2021-а в светските среди се заговори за
Коментари Харесай

Задава се нова холивудска двойка

С настъпването на 2021-а в светските среди се заприказва за нова световна двойка - Хари Стайлс и Оливия Уайлд, оповестиха международните медии. 26-годишният артист и с 10 години по-възрастната от него актриса са били видяни да се държат за ръце на сватбата на техен другар в Монтесито, Калифорния. По-късно двойката се е отправила към дома на английския артист в Лос Анджелис.

Според неназован източник от обкръжението им Стайлс и Уайлд излизат от няколко седмици, а на сватбеното празненство са показали обвързаност и са изглеждали доста щастливи. Двамата неотдавна снимаха заедно филма " Don`t Worry Darling ", в който артистът е в главна роля, а актрисата се изявява като режисьор.

Хари Стайлс се прочу като член на момчешката група " One Direction ". Изпълнителят дебютира като артист във кино лентата " Дюнкерк " на режисьора Кристофър Нолан, напомня Българска телеграфна агенция. Оливия Уайлд е позната с функциите си в телевизионни и кино продукции като " Ориндж Каунти: Кварталът на богатите ", " Д-р Хаус ", " С цялостна газ ".

Преди няколко седмици беше оповестено, че по-рано през 2020-a актрисата се е разделила с дългогодишния си сътрудник, артиста Джейсън Съдейкис, от който има 6-годишен наследник Отис и 4-годишна щерка Дейзи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР