С модерен 4D ехограф от най-ново поколение вече се извършват

...
С модерен 4D ехограф от най-ново поколение вече се извършват
Коментари Харесай

С 4D ехограф преглеждат бременни и родилки в Пазарджик

С съвременен 4D ехограф от най-ново потомство към този момент се правят прегледи в Акушеро-гинекологичното поделение на Областната болница в Пазарджик. Прецизната ехографска инсталация е закупена от управлението на болничното заведение, откакто началникът на отделението доктор Илиян Траянов обосновава потребността от подобен уред. Четириизмерният ултразвуков скенер (4D) на General Electric –Healthcare Voluson S8 е измежду най-хубавите апарати на международно равнище.

„ Като регионална болница одобряваме най-тежките случаи от целия район. Прецизната диагностика е извънредно значима за вярното лекуване и положителните резултати. С помощта на 4D технологията може по-добре да се наблюдават тежките патологии на бременността. Този уред дава изключителна опция да се работи по отношение на европейските и международни протоколи по АГ, изяснява началникът на Акушеро-гинекологичното поделение доктор Илиян Траянов. Новият ехограф ще се употребява за ултразвукови проучвания на пациентките на отделението.

„ Апаратът е високотехнологичен и с доста положителни благоприятни условия за откриването по-рано на детайлни отклонения, аномалии и проблеми с бременността. Ранната диагностика ни оказва помощ за по-правилно лечебно държание “, добавя доктор Траянов. Той поучава бременните дами да си създадат обзор с подобен уред още при първия позитивен тест за бременност.

По време на бременност е целесъобразно да бъдат направени няколко значими прегледа, с които да се реши положението и развиването на бебето в другите интервали. Феталната морфология е извънредно належащо проучване за разкриване на вродени недостатъци още в ембрионалното му развиване, а опциите за диагностика с този уред са в пъти по-големи от на други ехографи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР