С мобилизацията и ядрените заплахи Владимир Путин е натиснал мотиката,

...
С мобилизацията и ядрените заплахи Владимир Путин е натиснал мотиката,
Коментари Харесай

Асен Агов: С мобилизацията Путин натисна мотиката, която ще го удари в главата

С мобилизацията и нуклеарните закани Владимир Путин е натиснал мотиката, която ще го удари в челото. Това сподели в студиото на „ Здравей, България ” журналистът Асен Агов.

„ Ако е правилно, че над 260 000 руснаци са напуснали страната, това значи, че целият контингент, който щяха да изпратят на фронта, е избягал от Русия. Никой не взима несериозно рефендумите в Украйна. Няма човек, който да е уверен, че това е законно средство за изложение на волята на хората.

„ Вашинтгон предизвестява Русия за последствията при приложимост на нуклеарно оръжие. Противодействието на съветския нуклеарен боеприпас е в Америка. Една 10-килотонна тактическа бойна ракета ще засегне и съветските жители. Русия се оказа едно стандартно военно джудже ”, добави журналистът.

Според проф. Михаил Станчев е рисково Европа да отвори границите си за руснаци. В Грузия влязоха 400 000, които се държат надменно, разясни той.

Според него не трябва да изключваме опцията Путин да употребява нуклеарно оръжие.

„ От него чакам всичко. Той е притиснат отвред и може да направи огромна пакост. Дори това да стане, ще получи доста нечовечен отговор ”, разяснява професорът. По думите му Украйна не е застрашена от мобилизацията, защото тези хора не са подготвени да се бият на фронт.
ТЕМА преди 2 часа 1151 преди 19 часа 1158 преди 23 часа 384
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР