С много усмивки, подаръци и приятни изненади отвори врати най-новата

...
С много усмивки, подаръци и приятни изненади отвори врати най-новата
Коментари Харесай

"Лукойл" с нов обект на границата при Кулата


С доста усмивки, дарове и приятни изненади отвори порти най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ до ГКПП-Кулата, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Новата бензиностанция е първата преди граничния пункт, отстои на 2 км от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон ”.

Стотици пътуващи към Гърция за идния уикенд получиха особено персонално обслужване от търговски мениджъри на компанията, в границите на акцията „ Щастлива седмица ”, която продължава до 25 май.
 "Лукойл" с нов обект на границата при Кулата "Лукойл" с нов обект на границата при Кулата / БГНЕС
Клиентите, заредили на новата бензиностанция не криеха възхищението си от обслужването на личния състав и уюта, който предлага комплекса.

„ Тук е отлично, харесва ни всичко, пожелаваме на личния състав здраве и благополучие ”, споделиха пред БГНЕС клиенти на новооткритата бензиностанция. Голяма част от тях завоюваха от томболата рекламни материали, кафе, питиета и други изненади.

Новият съвременен търговски комплекс на ЛУКОЙЛ е с повече улеснения за отмора, външна кафе зона с водна мъгла и детски ъгъл с интерактивен тъч-скрийн екран. Той предлага всички типове гориво без метан и цялата гама премиум горива ЕКТО. На обекта работи и ресторант на интернационалната верига за бързо хранене.

Приятна атмосфера и комфорт чака тук всеки клиент, с цел да продължи по пътя си отпочинал и в положително въодушевление! /БГНЕС
 "Лукойл" с нов обект на границата при Кулата "Лукойл" с нов обект на границата при Кулата / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР