Наплив от поляци за морето ни, връщат се и сърбите.

...
Наплив от поляци за морето ни, връщат се и сърбите.
Коментари Харесай

Наплив от поляци за морето ни, връщат се и сърбите


Наплив от поляци за морето ни, връщат се и сърбите. Сериозен растеж на туристите по Българското Черноморие чакаме през летния сезон от страните от Централна и Източна Европа.

Това разгласи за TravelNews Мартин Петков, шеф на туроператора “Гоу ту холидей ” ООД (Go2Holiday), който съставлява интернационалния тръст ANEX Tour у нас.

Най-сериозно нарастване при записванията се следи в Полша – растеж от 50% по отношение на предходната година. Подобно е ситуацията и на пазар Украйна, като туристите идват с рейсове или личен превоз. Изключително добре вървят и с нарастване резервациите още в Чехия и Словакия, изясни Петков.

Туристите от четирите страни не стопираха да идват по Българското Черноморие даже и по време на Ковид пандемията. Най-много посещават Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Златни пясъци и редица курорти на юг.

Пазарът в Сърбия се е събудил и е доста добре откакто през последните години имаше фрапантен спад. Сърбите идват обичайно с рейсове и лични коли, като те най-вече обичат Несебър.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР