С много смях и позитивни емоции премина първото изпитание за

...
С много смях и позитивни емоции премина първото изпитание за
Коментари Харесай

Мъжете изстискаха жените си до краен предел в “Един за друг”

С доста смях и положителни страсти мина първото тестване за дамите в “Един за различен ” тази седмица. След тежките конфликти с басейна и гумените патета във Вилата на любовта, занимателните перничани Маргарита и Кристиян излязоха преди всичко във краткотрайното седмично класиране на конкуренцията.

Утрото за влюбените двойки означаваше старт на осъществяването на дилемите, които мъжете извоюваха за половинките си в груповото тестване предходната седмица. От стаите в любовното имение се чуваха възгласи “Господарю ”, звуци на перящи се чорапи и трескави мерки за закуски в леглото, от които всички кавалери останаха извънредно удовлетворени.
 NOVA
След по-предпазливата си игра по време на предишните залози, този път виртуалните банкови сметки на съвсем всички мъже бяха съществено опразнени. Най-смел в догатката си беше Кристиян, който сложи на карта цели 2323 лева от фамилния си бюджет, до момента в който симпатичният правист Йордан рискува едвам 500 лева в интерес на обичаната си Елизабет.

Първото самостоятелно тестване за участниците сложи нежната половина от най-романтичното риалити в ефира в рискова водна обстановка. Облечени с голям костюм във формата на гъба за баня, те трябваше да събират гумени патета, на които бяха изписани досадни женски привички. Всеки правилен отговор даваше опция на техните обичани да изстискат цялата събрала се в костюма им вода, пълнейки четирилитров стъклен съд. Най-бързо със задачата се оправиха риалити героите Ивана и Ивайло, само че с помощта на по-големия си първичен
залог, органите на реда във Вилата на любовта - Маргарита и Кристиян оглавиха краткотрайното седмично класиране.

Вечерта за всички влюбени двойки приключи с охолно празненство по случай тридесет и петият рожден ден на Кристиян, което продължи до ранни зори.

“Един за различен ” продължава на следващия ден от 20:00 по NOVA, когато на показ ще бъдат домакинските умения и концентрацията на всички мъже в най-позитивното любовно риалити в българския ефир. Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР