С много интересни мачове, хубав и качествен тенис, оспорвани битки

...
С много интересни мачове, хубав и качествен тенис, оспорвани битки
Коментари Харесай

Стартира шестото издание на веригата 17+

С доста забавни мачове, прекрасен и първокласен тенис, оспорвани борби и доста позитивни страсти приключи първият шампионат от шестото издание на националната тенис верига „ 17+” за 2019-та година.

26 състезателя поединично и 18 участника по двойки взеха присъединяване в първият шампионат за годината. Сред тях личаха имената на топ играчи и някогашни държавни първенци в разнообразни дисциплини като Вадим Чергов, Петър Трендафилов, Иво Божилов, Александър Велев, Никола Димитров, Владислав Моленда и други Не малко участници са и сега интензивно трениращи състезатели, които вземат участие и при мъжете, само че са отвън първите 24 на националната класация.

Турнирът поединично беше извоюван от миналагодишният първенец и краен победител във веригата Петър Трендафилов. Петката, както е прочут в тенис средите, стигна до финала с доста положителни игри и безапелационни победи. По пътя той победи играчи като Никола Димитров и Вадим Чергов преди да се изправи в повтаряне на миналогодишният край на първият шампионат против Георги Мирчев, който от своя страна победи Марто Томов и Владислав Моленда. Във мачът за купата, който се изигра в неделя сутринта още веднъж побдител стана Петър Трендафилов, който се наложи с резултат 4/2, 4/1 и по този метод започва сполучливо и новата тенис година и отбраната на първото място в ранглистата!

Веднага след финалът поединично стартираха и игрите по двойки. Турнирът се организира в групи на правилото всеки против всеки като първите две двойки от всяка група излизаха на четвъртфиналите. Там със златните медали се окичиха първенецът от 2017-та година на веригата Иво Божилов и неговият сътрудник Борислав Бончев. На финала след доста оспорван и трагичен мач, те завоюваха против Любомир Лещански и Георги Мирчев с резултат 4/5 (8), 4/2, 10/7. На трето място приключиха двойките Руси Гюров/Владислав Моленда и Веселин Трифонов/Григор Шопов.

По правилник, за изгубилите своя първи мач се дава опция за в допълнение присъединяване и мачове в утешителния шампионат. По-голям брой участници се записаха и затова и схемата бе и по-голяма. Във финала в спор за първото се изправиха Ален Дечев и Данаил Иванов като Дани победи своя конкурент с 6/1 и завоюва шампионата. Това бе и общо 4-ти успокоителен шампионат, който Иванов печели.

Както постоянно уредниците от Семеен кодекс ДЕМА бяха подготвили прекасни кортове и условия за игра. От сътрудниците на лигата, за всеки участник бяха предоставени изотонични питиета – 4MOVE, както и висококачествени хранителни добавки и витамини от водещата немска компания Doppel Herz, а точно магнезий 500 и колаген 11 000.

Поздравления за всички призьори и участници за положителната игра и напълно скоро ви чакаме за втория шампионат от веригата!

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР