С много емоции, вълнуващи срещи и усмивки ученици от Детския

...
С много емоции, вълнуващи срещи и усмивки ученици от Детския
Коментари Харесай

Детският парламент в Благоевград стана на 19

С доста страсти, вълнуващи срещи и усмивки възпитаници от Детския парламент означиха 19-ия рожден ден на младежката организация. Празничното събитие събра десетки младежи в Градската художествена изложба. Сред гостите на тържеството бяха омбудсманът на община Благоевград доцент доктор Валентин Василев, някогашният ментор на децата Верка Ангелска, както и един от първите ръководители на Детския парламент – Антон Коричков.
 
Експертът от община Благоевград Румяна Станоева, която сега работи с младежката организация, поздрави всички присъстващи. Тя прочете и приветствени адреси от кмета доктор Атанас Камбитов и от зам.-кмета Христина Шопова.

„ 19 години са време, в което вие доказахте, че Детският парламент работи чудесно, с верни решения и положителни резултати. Превърнахте се в институция! В екип, който работи за положителното на града, за богатството на благоевградчани! Продължавайте да влагате същата сила, същата обич и мощ за победа. Бъдете здрави! На добър час! ”, пожела кметът.
„ Вие сте тези, младежите, които дават душа и сърце за по-доброто бъдеще на Благоевград! Бъдете все по този начин дейни, изобретателни, смели, любопитни и знаещи, можещи, искащи! Община Благоевград се гордее с вас! Бъдете образеца, който сте! ”, пожела пък зам.-кметът Христина Шопова.

Председателят на Детския парламент Димитър Борумов, благодари за поддръжката на управлението на Община Благоевград. Младежите разрязаха вкусната торта и си пожелаха все по този начин да бъдат потребни на своя обичан град и на своите връстници и съграждани.   

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР