С мащабна Великденска акция сдружение “Благотворни приятели направи дарение на

...
С мащабна Великденска акция сдружение “Благотворни приятели направи дарение на
Коментари Харесай

Доброто е живо! ”Благотворни приятели” с мащабна дарителска акция за Великден /снимки/

С огромна Великденска акция съдружие “Благотворни другари ” направи подаяние на 10 обществено слаби фамилии от 5 обитаеми места в общината и Враца, както и на 35 възрастни хора от Дома за остарели хора в монтанското село Горна Вереница.
Пакетите за фамилиите във Врачанско съдържат хранителни артикули, в това число великденски козунак и сладкиши за децата, както и домашен препарати от първа нужда. 
Това е следващата дарителска самодейност на “Благотворни другари ”, които одобряват протегнатата за помощ ръка на нуждаещи се хора през цялата година. В сдружението членуват почтени мъже от Враца, Монтана, Мездра и Оряхово.
„ Дарителският акт е доста персонален, а всички членове на Сдружението са приели добротворчеството за своя идея. Щастливи сме, че можем да бъдем положителния образец и ще се радваме, в случай че ни последват повече хора. Днешният ден е най-тъжният ден за християните, само че е и време за бездънен размисъл. Нека всеки открие положителното в себе си и да го претвори в каузи. Пожелаваме на всички светли Великденски празници! Бъдете здрави и вярвайте, че положителното постоянно побеждава! “, разяснява националният представител и член на УС на сдружението Мартин Харизанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР