С летящ старт Има такъв народ тръгна на изборите за

...
С летящ старт Има такъв народ тръгна на изборите за
Коментари Харесай

ИТН поряза Борисов и Киро. Летящ старт от града на Слави

С летящ старт " ИТН " потегли на изборите за 48-ото Народно събрание от Плевен. Откриваме предизборната си акция тук, тъй като това е градът на Слави Трифонов, без който Бойко Борисов още щеше да ръководи, съобщи зам.-председателят на партията Тошко Йорданов. Заедно с него акцията на Има Такъв Народ откриха остриетата на партията Ива Митева, Любомир Каримански и Станислав Балабанов.

Каквото и да споделят другите, Слави Трифонов и Има Такъв Народ са индивидът и партията, с помощта на които ГЕРБ падна от власт, съобщи Йорданов.

Също по този начин с помощта на Слави и на " ИТН " новите измамници от " Продължаваме промяната " също бяха свалени от власт, безапелационен бе Тошко Йорданов.

Ние с вас сме единствените, които когато кажат нещо, го извършват, обърна се към хората Йорданов. Той сподели, че Има Такъв Народ са единствените, които, когато подписват съглашение, държат на достолепието и подписите си и го прекъсват, когато отсрещната страна го нарушава.

Защото другото е плахо и алчно, а моралът, както споделя господин Трифонов е над закона, добави Йорданов.

Плевен не е град на предатели, това е град на почтени мъже и дами, сподели Йорданов и акцентира: " Отиваме на тези избори сами дружно с вас против цялата политическа класа ".

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР