С КПП-а осъмна плевенското село Буковлък. От събота то е

...
С КПП-а осъмна плевенското село Буковлък. От събота то е
Коментари Харесай

Безумие в Буковлък! Газят карантината

С КПП-а осъмна плевенското село Буковлък. От събота то е едно от новите огнища на ковид у нас. Регистрираните случаи са над 22. Хората обаче не имат вяра, че има рискова болест и не съблюдават ограниченията за карантина.

ВИЖ ОЩЕ: Страшни вести от плевенското с. Буковлък

От през днешния ден няма да се позволяват да излизат от селището лица, сложени под карантина и контактни със инфектирани с Covid-19. По лист към този момент те са 76. Общината обаче се е видяла в знамение, тъй като локалните излизат от селото по черните пътища, на които няма КПП-а. Аз и екипът ми ще направляваме това да не се случва, сподели кметът Росен Русанов.

На две места – входа за Плевен и изхода за Въбел има полицейски постове, те имат обновени описи на болните. Поставените под карантина ще се ревизират 24 часа в денонощието.

Селото, което локалните считат за квартал на Плевен, наброява над 4500 души и е смесено население. Болните са от разнообразни фамилии и живеят в разнообразни квартали, по тази причина другата мярка е обвързвана със наложителното носене на маски на територията на Буковлък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР