С какво ще запомним този ден? С това, че нискоемисионните

...
С какво ще запомним този ден? С това, че нискоемисионните
Коментари Харесай

Спаси София: Ако общината затвори центъра за цапащи коли, да предложи алтернатива за собствениците им

С какво ще запомним този ден?

С това, че нискоемисионните зони в градовете би трябвало да се вкарват с положително обмисляне и задоволително време за реакция на пазара на коли. У нас обаче това ще стане в ущърб на потребителите при все, че тематиката е на дневен ред от преди 12 години, сподели Стефан Димитров. Ексклузивният коментар на съоснователя на плана AirBG.info за мониторинг качеството на въздуха, както и на общинския консултант и ръководител на " Спаси София " Борис Бонев, можете да чуете единствено във вечерните Podcast вести.

И още от тематиките, които ще чуете:

С единогласие Българска социалистическа партия поддържа присъединяване си в съдружния кабинет на " Продължаваме промяната ". Всички партии са подписали съдружното съглашение. Президентът връчва мандата на претендента за министър председател Кирил Петков още на следващия ден. А в понеделник би трябвало да бъде изпълнен, откакто през днешния ден групировката на Кирил Петков и Асен Василев стартира да събира подписи за привикване на изключително съвещание на Народното събрание в първия ден от новата седмица, с цел да се гласоподава препоръчаният от техния претендент за министър председател състав на държавно управление.

След като депутатите споделиха " не " на оферти от ГЕРБ зелен документ за достъп до Народното събрание, от партията внесоха предложение за анулацията му за всички жители. В план на решение, импортиран в деловодството на институцията, от партията упорстват в заповедта на здравния министър да отпадне това условие, щом депутатите отхвърлят да го извършват.

А Демократична България направиха ново предложение - със зелен документ или с негативен бърз тест. Според техния план за депутатите, техните сътрудници и администрацията могат да се обезпечат безвъзмездни антигенни проби, за сметка на бюджета на Народното събрание.

Какво съставляват " Маредрет Алтус " и " Маредрет Триплус ", ще чуете по-късно, във вечерните Podcast вести.



Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР