С какво мислите, че се занимават умните и красиви депутати

...
С какво мислите, че се занимават умните и красиви депутати
Коментари Харесай

Волгин удари тавана! Каза кой ще го осъди

С какво мислите, че се занимават " умните и красиви " депутати в последния си работен ден? Може би си мислите, че се занимават с приемането на изключително значими закони, свързани с бъдещето на страната, с неща, които могат да подобрят благосъстоянието на българските жители? Не познахте.

Това написа Петър Волгин във " Facebook ".
-->
Този " крем дьо ла крем " на българския обществено-политически живот, този " цвят на нацията ", този " хайлайф " се занимава с....Петър Волгин Или по -точно казано, с едно негово изречение, написано във фейсбук.

Аз, несъмнено, съм признателен за оказаната ми чест Но не мога да не отбележа, че депутатският умнокрасивитет отново се е объркал, отново е пропуснал да се образова в региона на медийното право. Законът за радио и телевизия, за чието съблюдаване би трябвало да следи Съвет за електронни медии, НЕ РЕГУЛИРА обществените мрежи.

Така че няма по какъв начин Съвет за електронни медии да взема отношение по нещо, написано от който и да било във Facebook, Туитър, Телеграм и така нататък Тези депутати от " Демократична България " още веднъж демонстрират очевадно незнание. Но другояче доноси постоянно са подготвени да пишат. Защо тогава се сърдят, когато Костадин Костадинов ги назовава " Доносническа България "?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР