С каква прическа да го изненадам и има ли това

...
С каква прическа да го изненадам и има ли това
Коментари Харесай

Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат

С каква прическа да го изненадам и има ли това значение за мъжете?

Въпросът слага не по-малка алтернатива от това какъв грим да сложите, нали? След като ви представихме, е време да ви срещнем с не по-малко завладяващите разкрития за това по какъв начин мъжете възприемат прическите ни:

1. Различна всеки ден?

От 100 мъже, запитани на улицата дали ще им е неприятно, в случай че дамата до тях е с една и съща прическа всеки ден, 71% дават отговор изрично, че това няма значение за тях, до момента в който едвам 29% държат на разнообразието във външния тип. Дженифър Анистън и нейния присъщ „ автограф ” – неизменната ѝ прическа са знак на триумфа на постоянството.

2.  Красиви или куку са плитките? 

Проучването на Cosmopolitan демонстрира, че по-голямата част от мъжете намират дребните плитки, с които постоянно подчертаваме прическите си за „ сладки ”. На въпроса „ Сладки или куку? ”, цели 83% от запитаните дават отговор в интерес на плитките, до момента в който единствено 17% ги намират за „ откачени ” в неприятния смисъл на думата.

3. Вдигната или спусната коса?

Оказва се, че самото придвижване на повдигане или втурване на косата има значение за мощните ни половинки. 43% от интервюираните мъже декларират, че се разгорещяват, в случай че гледат по какъв начин жена си подвига косата, а други 37% настояват, че няма по-възбуждащо нещо от спускането на дълги коси. Значителните 20% са безапелационни, че и двете придвижвания ги „ побъркват ”.

Така че, изберете сами, девойки. Спуснати или вдигнати коси няма такова огромно значение, стига очевидецът на оформянето на прическата да бъде сюрпризиран с чувствено придвижване.

 4. Асиметрична прическа?

Дали не е прекомерно дръзка? Сигурно сте се питали, нали? Ето какво дават отговор мъжете: 76% от запитаните намират асиметричните прически за страхотни, до момента в който останалите 24% споделят, че не могат да ги понасят. Само би трябвало да разберете измежду кои от тях попада вашият фаворит.

А вие с какви прически впечатлявате мъжа до себе си? Споделете тайните си предписания в мненията под публикацията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР