С името iON производителят на първокласни гуми Hankook представя първото

...
С името iON производителят на първокласни гуми Hankook представя първото
Коментари Харесай

Hankook “електрифицира” гумите си - видео

С името iON производителят на първокласни гуми Hankook показва първото си семейство, особено проектирано за електрически транспортни средства. С него компанията желае да способства за по-нататъшното развиване на прехода към подвижност с транспортни средства без излъчвания и от страна на гумите. Характеристиките на новата разработка са понижено противодействие при търкаляне, изключително ниско равнище на звук при търкаляне и висока резистентност, съгласно производителя.

В съпоставяне с стандартните гуми, това значи за водача на електроавтомобил по-дълъг пробег с едно зареждане на батерията и по-добро преживяване при шофиране. Новите артикули на Hankook iON са особено проектирани за високите въртящи моменти, налични от нулата, на мощните електрически транспортни средства.



Продуктите iON в началото ще се оферират в три разновидността от стартирането на пазара в размери сред 18 и 22 инча - в Европа от май 2022 година като профил на летни гуми Hankook Ventus iON S и от септември 2022 година също за студения сезон като зимни Hankook icept iON. Hankook Ventus iON A пък ще се предлага като всесезонна версия за северноамериканския пазар. Подготвят се и други характерни разновидности на продукта.

Sanghoon Lee, президент на Hankook Tire Europe споделя - „ С въвеждането на това ново семейство гуми iON, нашата компания от ден на ден регистрира бързо възходящото търсене на електрически транспортни средства и свързаната с това потребност от подобаващи гуми. С усъвършенстван подбор това ново потомство гуми ще помогне за в допълнение усъвършенстване на успеваемостта на електрическите транспортни средства при ежедневна приложимост. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР