С идването на Свети Валентин много необвързани се обръщат към

...
С идването на Свети Валентин много необвързани се обръщат към
Коментари Харесай

Необвързани намират любовта чрез веганско приложение за запознанства

С идването на Свети Валентин доста необвързани се обръщат към приложенията за запознанства, с цел да намерят сътрудници. Едно от най-новите на пазара е „ Грейзър “. То предлага първи срещи за вегани и вегетарианци. Британският стартъп е учреден през 2017 т, а приложението е обновено за последно преди няколко месеца.

 
Нашата задача с „ Грейзър “ е да помогнем за оцветяването на света в зелено. Смятаме, че можем да окажем въздействие върху ускорение на придвижването, като обединим общността. Също и да понижим отлива във веганското придвижване.
Люис Фостър – изпълнителен шеф на Grazer

Привличат ли се противоположностите? Не, съгласно компанията за веган запознанства. И статистиката е на нейна страна. Според изследване от 2021 г на конкурентно приложение за запознанства, 52% от веганите и 39% от вегетарианците „ не биха обмислили връзка с човек, която яде месо “.

„ Грейзър “ разполага с два режима, един за срещи и един за другари. Потребителите могат да персонализират своите профили с етикети като " еко боец " или " соево момче ".

Според изследване на YouGov 3% от британците споделят, че са вегани към януари 2023 година

Карол Спайърс е треньор по обич и връзки в Лондон. Според нея, профилирани приложения за запознанства оказва помощ за пускане на връзки.

 
Мисля, че построяването на връзка, в която имате общи полезности и религия, е фундаментално значимо, без значение дали става въпрос за хранене, правене на извършения, упражняване на градинарство, Важно е чувството, че имате нещо общо с някой различен.
Карол Спайърс – треньор по връзки и запознанства

Основателите на „ Грейзър “ настояват, че не са забелязали скок в интензивността на приложението им преди Свети Валентин заради настоящото разширение на потребителската база.

От рестартирането на приложението през ноември потребителите са се удвоили, а дневните дейни консуматори са се нараснали 10 пъти.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР