С хляб и сол посрещнаха Вежди Рашидов в село Чоба,

...
С хляб и сол посрещнаха Вежди Рашидов в село Чоба,
Коментари Харесай

Посрещнаха големия Рашидов с хляб и сол в Чоба, той каза какво зло са ,,Промяната“: Мразещи хора!

С самун и сол посрещнаха Вежди Рашидов в село Чоба, община Брезово. На селския площад в обитаемото място жителите го приветстваха сърдечно и желаеха постоянно държавно управление.
Той бе съпроводен от регионалния координатор Георги Мараджиев и претендентите за народни представители Младен Шишков и Нели Минчева.
Да поддържа Вежди Рашидов в селото особено пристигна и Ергин Емин – ръководител на сдружението ЕВЕТ – Европейска визия за етническа приемливост.
„ Всичко положително, което се вижда в страната е направено от ГЕРБ, по-късно пристигна една „ Промяната “ от млади и мразещи хора, които нищо не оставиха след себе си. Затова мислете рационално и гласувайте за хората, които основават “, прикани Рашидов.
„ Помислете и си направете добре сметка, кой усъвършенства живота ни и го направи сигурен и предвидим и кой изпразни джобовете ви в този момент? Изберете тези, които могат да донесат непоклатимост и да решат проблемите “, сподели в Чоба Мараджиев.
Думите му бяха подкрепени и от Ергин Емин, който акцентира, че поддържат Рашидов и ГЕРБ-СДС, тъй като те са единствен поръчител за устойчиво държавно управление и европейски път на развиване на страната. По думите му „ Промяната “ е пропиляла опцията евросубсиите за България да бъдат 100%.
„ Имаха цялата власт, само че не съумяха да овладеят инфлацията и цените “, добави Рашидов и уточни, че Бойко Борисов е най-опитният политик, който може да извади България и от сегашната рецесия, предава БЛИЦ.
На потегляне хората желаеха от лидера на листата подпомагане за ремонта на покрива на каменната черква в селото, както и за рехабилитация на пътя Раковски – Чоба.
По-късно през днешния ден на срещи в Брезово и Садово Рашидов посочи, че земеделието постоянно е било доста значимо за развиването на България и е главен занаят на тези региони, а през последните две години властта нищо не е направила за бранша.
Земеделците считат, че дотациите не се разпределят заслужено и упорстват подпомагането да става на кг създадена продукция. В отговор на това Вежди Рашидов прикани: „ Дайте ни доверие да спечелим безапелационно изборите и да създадем кабинет, с цел да стабилизираме страната “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР