С група от 25 футболисти замина шампионът Лудогорец за гостуването

...
С група от 25 футболисти замина шампионът Лудогорец за гостуването
Коментари Харесай

Лудогорец замина с 25 футболисти за Цюрих

С група от 25 футболисти отпътува първенецът " Лудогорец " за гостуването на " Цюрих " от втория кръг в груповата фаза на Лига Европа, осведоми Gong.bg. " Орлите " ще опитат да стигнат до позитивен резултат след загубата от " Байер " (Леверкузен) преди две седмици в Разград.

В това число влизат и двама футболисти, които нямат картотека за европейските клубни шампионати - Цветомир Панов и Доминик Янков. В групата попадат и играчи, които са с картотека в " лист Б " - Даниел Наумов и Ивайло Климентов, който се върна след наем във " Витоша " (Бистрица).

В самолета се качиха и всичките 21 картотекирани футболисти в " лист А " на " Лудогорец ". След травма в групата попада и полякът Якуб Шверчок, който до последно бе под въпрос. Това значи, че 7 футболисти ще гледат мача от трибуните.

Една от аргументите Пауло Аутори да вземе в Швейцария толкоз доста играчи е идния турнирен мач с " Ботев " (Враца) през уикенда. " Лудогорец " се връща в България в петък и каца на летище " София ", а Аутори има предпочитание в подготвителния развой да вземат участие всички.

Разградчани ще имат три тренировки в Швейцария - една публична в сряда вечер, една лека в четвъртък сутринта и една сутришна в петък преди отпътуването за България. Вече във второ посещение в Европа Аутуори провежда програмата на тима по този начин, че да има подготовка след мача и завръщането в България е в късния следобяд. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР