С група от 24 футболисти, между които няколко юноши, Марек

...
С група от 24 футболисти, между които няколко юноши, Марек
Коментари Харесай

Още двама играчи напуснаха Марек

С група от 24 футболисти, сред които няколко юноши, Марек почна подготовка. Преди първата подготовка на стадион " Бончук " отец Радослав отслужи водосвет, а домакинът Васил лисна вода за шанс на футболистите, изведени от капитана Александър Близнаков.

На заниманието стана ясно, че по треньорско решение от тима е освободен централният нападател Георги Божилов. Друг нападател - Симеон Димитров, също напуща, като самичък е предпочел да се раздели с отбора. От тренировката по здравословни аргументи отсъстваше и Иван Калайджийски, само че още на следващия ден той ще се причисли към тима. Припомняме, че още преди Нова година с Марек се разделиха Иван Влахов, Джордж Николов и Кристиян Любенов.

Засега единственото ново попълнение е Румен Сандев, за последно играл в Струмска популярност. Желанието на треньорското управление е да бъдат привлечени още двама или трима нови футболисти. Подготовката обичайно ще премине при локални условия, като ще бъдат изиграни шест контролни срещи. При хубаво време първата инспекция със Спартак Плевен ще се играе в Дупница.

Първата подготовка на Марек за годината посетиха двайсетина последователи, участваха и управителните фактори и спонсори на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР