С гол на Рубен Собрино в деветата минута на добавеното

...
С гол на Рубен Собрино в деветата минута на добавеното
Коментари Харесай

Кадис шокира Атлетико в 99-ата минута

С гол на Рубен Собрино в деветата минута на добавеното време Кадис завоюва с 3:2 при семейството си на Атлетико Мадрид в среща от 12-ия кръг на Ла Лига.

Голът в 99-ата минута не е единствено един от най-късните в историята на испанското състезание, само че и пристигна близо две минути след края на минималното добавено време от осем минути.

Това обаче надалеч не бе единственият впечатляващ миг в срещата, която стартира с гол на Тео Бонгонда за Кадис още в 37-мата секунда.

До 80-ата минута не се виждаше по какъв начин ще падне нов гол, само че последните минути на срещата се трансфораха в същинско влакче на ужасите.

Алекс Фернандес даде преднина от 2:0 на Кадис в 81-вата минута, само че в 85-ата Луис Ернандес си вкара автогол след удар със задна ножица на Жоао Феликс.

Точно португалецът вкара за 2:2 в 89-ата минута след подаване на Антоан Гризман. В добавените осем минути обаче Атлетико освен не съумя да стигне до цялостен поврат, а позволи нов гол, откакто Собрино бе пропуснат изцяло непокрит при едно центриране и донесе едвам втората победа на " жълтите " от началото на сезона.

С триумфа Кадис събра 10 точки, само че остава на 18-о място и в зоната на изпадащите. Атлетико Мадрид е на трета позиция с 23 точки, на осем зад водача Реал Мадрид, който е и с мач по-малко.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР