С еротични танци Джулиана Гани блесна в новогодишната нощ! Силиконовата

...
С еротични танци Джулиана Гани блесна в новогодишната нощ! Силиконовата
Коментари Харесай

Джулиана Гани си татуира гаджето между циците

С еротични танци Джулиана Гани блесна в новогодишната нощ! Силиконовата бомба употребява ваканцията си във Филипините, с цел да бъде гост-звезда в локална дискотека. Собствениците на нощното заведение я канят да разтресе гърди на сцената в първите минути на 2019 година и тя с ненаситност приема, написа в. "България през днешния ден ".

"Имам достойнството да направя първото си присъединяване отвън България навръх Нова година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че даже накрай света хората ми се радват и желаят да работим дружно! Дано множеството ми участия в бъдеще да бъдат на такова - международно равнище! Честита Нова година! ", изфука се Джулиана. Злите езици разясняват, че за новогодишната си изява участничката в последното издание на "Биг брат " е получила стабилен хонорар, с който ще закрепи финансовото си състояние за месеци напред.

Гостите в нощното заведение се зарадваха на родната изкусителка и запечатали на телефоните си загатна за срещата с нея. На сцената тя се появява в компанията на локални девойки, които в допълнение нажежават ситуацията в празничната вечер.

Силиконката се похвали още, че е получила оферта да подпише и едногодишен контракт за участия в дискотеката, както и в други заведения на същите притежатели. Гани към момента не е споделила своето изрично "Да ", тъй като желае добре да обмисли предлагането.

Във Филипините Джулиана е в компанията на обичания си мъж - фитнес инструктора Илиян Найденов. Силиконката реши постоянно да запамети любовта си към него и по тази причина си направи следващата татуировка. Надписът Naydenov’s princess (от англ. "Принцесата на Найденов ") гордо се появява сред големите гърди на Гани. Тя сама се похвали с придобивката си в обществените мрежи, където нейни почитатели съществено се зачудиха на прищявката й. "Като се разделите, по какъв начин ще го махнеш?! ", нападнаха я гневно злобари, само че тя ги остави без отговор.

View this post on Instagram
На който не му харесва,да не гледа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР