С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№178

...
С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№178
Коментари Харесай

Димитър Кузманов и Тимофей Скатов откриват битката между България и Казахстан за Купа Дейвис

С дуел сред първата ракета на България Димитър Кузманов (№178 в международната ранглиста) и втората ракета на Казахстан Тимофей Скатов е (№ 123 в света) ще бъде открит мачът сред двата тима в София от шампионата за Купа " Дейвис ".

Това отреди тегленият през днешния ден чоп за срещата от Световна група I на международното отборно състезание по тенис за мъже, която ще се организира на 16-17 септември на кортовете на Български народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина.

Във втория сингъл в събота един против различен ще се изправят Янаки Милев (№569) и първият избор на казахстанците Александър Бублик (№29).



Програмата в неделя ще стартира със срещата на двойки, за която са декларирани Александър Лазаров и Александър Донски против Александър Недовьесов и Андрей Голубьов. Следват синглите сред първите ракети Кузманов против Бублик, а по-късно Милев против Скатов.

В първия спортен ден програмата ще стартира в 12:00 ч., а във втория - в 11:00 ч. Входът за публиката е свободен до запълване на потенциала от 900 седящи места на централния корт в БНТЦ.

Водещ на церемонията за жребия беше супервайзърът на мача България – Казахстан Дима Лейфман.

От страна на БФ тенис участваха зам. ръководител на УС Мариана Печеян, зам. ръководител на УС Екатерина Генова, членът на УС Валери Белчев и ръководителят на публичния съвет към БФТ Винс Кампос. От страна на гостите участва Дияс Доскараев, вицепрезидент на федерацията на Казахстан по тенис.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР