С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№178

...
С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№178
Коментари Харесай

Димитър Кузманов открива мача срещу Казахстан за Купа Дейвис

С дуел сред първата ракета на България Димитър Кузманов (№178 в международната ранглиста) и втората ракета на Казахстан Тимофей Скатов е (№ 123 в света) ще бъде открит мачът сред двата тима в София от шампионата за Купа " Дейвис ", заяви формалният уебсайт на Българската федерация по тенис. Това отреди тегленият през днешния ден чоп за срещата от Световна група I на международното отборно състезание по тенис за мъже, която ще се организира на 16-17 септември на кортовете на ОББ Български народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина.



Във втория сингъл в събота един против различен ще се изправят Янаки Милев (№569) и първият избор на казахстанците Александър Бублик (№29).

Програмата в неделя ще стартира със срещата на двойки, за която са декларирани Александър Лазаров и Александър Донски против Александър Недовесов и Андрей Голубьов. Следват синглите сред първите ракети Кузманов против Бублик, а по-късно Милев против Скатов.


В първия спортен ден програмата ще стартира в 12:00 ч., а във втория - в 11:00 ч. Входът за публиката е свободен до запълване на потенциала от 900 седящи места на централния корт в БНТЦ. Всички дуели ще бъдат излъчени директно по Българска национална телевизия 3.

Водещ на церемонията за жребия беше супервайзърът на мача България – Казахстан Дима Лейфман.

 От страна на Българска федерация по тенис участваха Мариана Печеян, зам. ръководител на УС на БФТ, Екатерина Генова, зам. ръководител на УС на БФТ, Валери Белчев, член на УС на БФТ и Винс Кампос, ръководител на публичния съвет към БФТ. От страна на гостите участва Дияс Доскараев, вицепрезидент на федерацията на Казахстан по тенис.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР