С двете си ортопедични клиники в Плевен и Бургас ,Сърце

...
С двете си ортопедични клиники в Плевен и Бургас ,Сърце
Коментари Харесай

,Сърце и Мозък' в Плевен и Бургас е лидер в протезирането за 2022 г.

С двете си ортопедични клиники в Плевен и Бургас,Сърце и Мозък`  е водач в тазобедреното и колянно ставно протезиране с 1204 алопластики през 2022 година Това демонстрират оповестените данни на „ Индекс на лечебните заведения “. В двете клиники са осъществени общо 2732 ортопедични интервенции, от които 136 са с изключително огромен размер и трудност.

„ Вече повече от година работим с навигационно ендопротезиране. С нахлуване на роботизираната и компютризирана хирургия, навигационното ендопротезиране от дълго време измести класическите оперативни техники. Предимството на тази технология е, че благодарение на навигацията имплантите се слагат в оптималната за всеки пациент позиция, съгласно неговата анатомия. Методът подсигурява дълготрайна преживяемост на ставата. В лечебни заведения,Сърце и Мозък’ имаме и чудесно готови екипи, специализирали в Германия. Това разрешава рутинно използване на новаторския метод, който е в пъти по-щадящ за пациентите “, разяснява проф. Аспарух Аспарухов, шеф на клиниката в Плевен. Българските лекари работят в тясно съдействие с клиниките на едни от най-хубавите в експерти в Европа – доктор Васмер и проф. Рьотингер от Германия и проф. Дреер в Швейцария.
-->
 „ Поставянето на самостоятелни ставни импланти е рутина за екипа ни. Предоперативното 3D обмисляне, имплантът  и инструментите за слагането му са строго самостоятелни. Методът е по-малко травматичен, съкратява се времетраенето на интервенцията, а рискът от интраоперативна зараза е понижен. Не е инцидентно, че Академия Ескулап избра  за осъществяване на теоретично и практическо показване на достиженията в навигационно ендопротезиране “, добавя доктор Петьо Братоев, началник на отделението в Бургас.

Клиниката по ортопедия и травматология във високотехнологичните,Сърце и Мозък‘ регулярно търси противоположна връзка и получава най-висока оценка от миналите пациенти - а това е най-важният отзив за работата на лекарите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР