С два военнотранспортни самолета Спартан ще бъдат транспортирани тленните останки

...
С два военнотранспортни самолета Спартан ще бъдат транспортирани тленните останки
Коментари Харесай

Със Спартан ще бъдат транспортирани тленните останки от трагедията на Струма

С два военнотранспортни самолета " Спартан " ще бъдат превозени тленните остатъци на починалите при тежкия случай на автомагистрала " Струма ", при който починаха 45 души. Това споделиха за Българска телеграфна агенция от Министерството на защитата.
Всичко по тематиката: Автобусната покруса на Струма 135
И двата самолета към този момент са изхвърчали от авиобаза " Враждебна ",съобщиха от министерството.



Пътният случай, при който починаха 45 души от Република Северна Македония, от които 12 деца, породи към 2.00 часа след среднощ на 23 ноември наоколо до разклона за село Боснек. Автобусът, който след злополуката изгаря изцяло, е един от общо четирите с македонска регистрация, прибиращи се към югозападната ни съседка след екскурзия до Истанбул. По информация на проверяващите органи ревизират се всички възможни аргументи за злополуката, измежду които и неприятната пътна сигнализация, само че водещата версия остава неточност на водача.

Вече са разпитани и седемте оживели, които незабавно след произшествия бяха настанени в Спешното поделение на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". Разпитан е и притежателят на туристическата компания " Беса Транс " Беким Хаджиу, който на този стадий е дал показания само като очевидец, защото, съгласно проверяващите, рейсът е бил механически изправен все още на пораждане на случая и няма съображение да му бъде търсена наказателна отговорност.

Веднага след злополуката в България дойдоха министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев и министрите на външните работи и на опазването на здравето - Буяр Османи и Венко Филипче, които посетиха оживелите в болничното заведение. В памет на жертвите в двете страни бяха оповестени дни на печал.
Всичко по тематиката: Автобусната покруса на Струма 135  Tранспортират тленните остатъци на починалите на Автомагистрала Tранспортират тленните остатъци на починалите на Автомагистрала " Струма " в Р Северна Македония  Прокурор и следовател оповестиха кой е най-вероятно да бъде упрекнат за нещастието с рейса на автомагистрала Прокурор и следовател оповестиха кой е най-вероятно да бъде упрекнат за нещастието с рейса на автомагистрала " Струма "  „ Съдебна медицина “ освобождава телата на починалите при нещастието на „ Съдебна медицина “ освобождава телата на починалите при нещастието на " Струма "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР