С димяща пура в дясната ръка и пачки евро, затиснати

...
С димяща пура в дясната ръка и пачки евро, затиснати
Коментари Харесай

Мишо Билалов пак е мафиот

С димяща пура в дясната ръка и пачки евро, затиснати под левия лакът, Михаил Билалов стана основен воин в черно-бяло мафиотско видео. „ Има време за всяко нещо - време за цвете и време за бухалка; време за власт и време за затвор; време за хайвер и време за сухари; време за спортен екип и време за смокинг; време да се мълчи и време да се приказва “, споделя той пред камерата на Антон Бакарски и многозначително повдига вежда, до момента в който на масата пред него се търкалят чипове за рулетка, гилзи, белезници и револвер.

Клипът, режисиран от Виктор Божинов, е тийзър към първия комедиен моноспектакъл на Билалов „ Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър “. В него артистът, прочут от дребния екран, киното и театъра, влиза в ролята на екстравагантен под земята необут, който проучва бурния си живот отвън закона и прави аутопсия на объркания актуален свят.

Премиерата е на 4 декември в НДК от 20:00 часа, а особено място на сцената в зала 3 ще заеме „ Ангел Заберски бенд “. Билетите са в продажба на касите на Билетния център на НДК и, а закупените към този момент пропуски за оповестената през май дата, важат без презаверка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР