С дерби с голям заряд ще завърши футболната година у

...
С дерби с голям заряд ще завърши футболната година у
Коментари Харесай

Дерби за край: ЦСКА и "Лудогорец" слагат точка на футболната година

С дерби с огромен заряд ще приключи футболната година у нас. Един против различен в отсрочен мач от Първа лига се изправят първият и вторият в класирането сега. ЦСКА посреща " Лудогорец " на стадион " Българска войска ".

Как ще приключи мачът ЦСКА - "Лудогорец "? Гласувай Резултати

Разградчани имат в актива си 42 точки, до момента в който ЦСКА е с 37. Домакините ще търсят наложителна победа, с цел да съкратят изоставането си и след Нова година да възобновят битката за купата.

Снимка: Lap.bg

И двата отбора се изправят един против различен след несполучливи акции в европейските клубни шампионати. " Червените " останаха в дъното на своята четворка в Лигата на конференциите. " Лудогорец " също не се класира за елиминации и напролет ще може да се концентрира единствено върху родния шампионат.

Снимка: Lap.bg

Двата тима се изправиха един против различен на 29 ноември. Тогава " орлите " победиха с 2:0 в Разград.

Този път обаче почитателите и атмосферата на стадион " Българска войска " сигурно няма да са приветливи за гостите. И двата отбора имат да се реваншират на последователите си. В последния кръг гостите изгубиха сензационно от " Пирин ", до момента в който ЦСКА направи еднакъв с " Арда ".

Снимка: Lap.bg

Мачът е с начален час 16:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР