С ДБ сме общност и се явяваме на местните избори

...
С ДБ сме общност и се явяваме на местните избори
Коментари Харесай

Петков: За Варна кандидатът ни за кмет е Благо Коцев, който каза „връщам Алея Първа на хората“

С Демократична България сме общественост и се явяваме на локалните избори дружно. Ние имахме разногласия за претендентите, тъй като имахмее доста положителни претенденти и трябваше да избираме всред тях.
Това разяснява пред бТВ Кирил Петков.
Така че ние ще имаме много положителни претенденти на тези избоори, добави той.
В идващите 60 дни ще вадим историите на хората, това, което те в реалност са създали в интерес на обществото и поради което сме ги избрали за претенденти. Ще има конфликт на същински истории против подправени вести, уточни той.
Вместо да приказват за Васил Терзиев, че е образовал над 30 000 деца гратис, се приказва за баба му и за чичо му. Благо Коцев ще е нашият претендент за Варна. Знаете ли, че той като регионален шеф беше първият, който сподели „ връщам Алея Първа за варненци “ без коли. Рени Стефанова е кметът ни за Русе, която е един от най-честните прокурори и която не се опасяваше от Гешев, разяснява той.
Добре е две седмици преди локалните избори да излезем във почивка,за да няма въздействие. А до тази почивка всеки един парламентарен ден е разчетен, импортирани са всички закони, които би трябвало да гледаме, разяснява той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР